25 maart om 20u: Plenaire zitting met The Many Moons

Life begins at 50, klinkt het wel eens, vooral uit de mond van wie die bewuste kaap net heeft gerond en zich vol goede moed voorneemt die vermaledijde midlifecrisis onder de duim te houden. The Many Moons doen er op hun eigen manier voordeel mee. Uit zijn door Het Leven gelooide ziel rukt Jan Goossens – een kwart eeuw na The Candy Men – 20 muzikale covers (More Songs ‘bout Wind & Love) die hem én gitarist Stijn Van Dyck vergezelden op hun pad, vertolkt in eigenzinnige versies. We horen vooral bezieling en songs die ons iets meer vertellen dan de gemiddelde Pink’s of I’m From Barcelona’s van vandaag.


Goossens, een volbloed singer songwriter, bleef ook na het behalen van de Rock Rally finale in 1990, gepassioneerd werken aan eigen nummers. Samen met muzikanten als Serge Feys (TC Matic, Arno…) en Luc Van de Poel (The Kids) bracht hij met The Candy Men 4 CD’s uit.

De plenaire zittingen in ’t Parlement zijn optredens waar de inkom gratis is. 

Na de voorstelling gaat de artiest rond met de hoed. Wat er in zit is zijn gage. Vergeet dus zeker niet om wat cash op zak te hebben.