28 oktober 20.00u: Plenaire Zitting met Leizy

De naam Leizy verwijst naar de rivier de Leie en naar Lazy Jazz.
Via een mix van lichte jazz, blues & bossa gaat Leizy op zoek naar een relaxte sfeer waarbij de muziek niet overheersend is maar toch aanwezig, waarbij de muziek gesprekken draagt en stiltes niet helemaal wegneemt.
Leizy is een kwintet met muzikanten die allen een link hebben met Kortrijk.Hun setlist is samengesteld uit bestaande nummers en standards die ze een eigen stemming en invulling geven.

De basistextuur en grondkleuren worden gelegd door Benny Valcke (drum) en Peter Vanhoe (bas). De verdere inkleuring en muzikale lijnen worden verzorgd door Geert Desmet (gitaar), Olivier Guillierme (piano) en Carl Grimmelprez (sax, dwarsfluit, mondharmonica). De woorden en melodische schetsen worden gebracht door Veerle Dury (zang).

inkom : vrije bijdrage