27 april om 20u: Plenaire Zitting met Lloyd Spiegel (AUS)

Inkom: 10€

Bluesartiest Lloyd Spiegel uit Melbourne toert al 30 van zijn 40 levensjaren over de hele wereld.
De 14-voudig winnaar van de Australian Blues Award heeft een van de meest interessante verhalen in de muziek, omdat hij is opgegroeid op het podium, heeft hij geleerd van en getoerd met de grondleggers van de moderne Blues.
Spiegel’s gitaarkunsten, krachtige teksten en humoristische verhalen zorgen voor een uniek optreden dat het genre opnieuw uitvindt en de clichés die geassocieerd worden met de Blues uit de weg ruimt. 
Australisch Guitar Player Magazine :
“Een gitarist bijna zonder gelijke, Spiegel deconstrueert hoe de bluesgitaar hoort te werken, bedrijft er zoete liefde mee en schopt het dan de achterdeur uit”.
The Age Melbourne :
“Spiegel is één en al aanwezigheid, autoriteit, ritme en drive. Hij belichaamt controle, ziel en passie met withete woestheid en vlammend instrumentaal meesterschap dat gevaarlijk genoeg is om een vernietigend inferno te ontsteken.”