15 april: Plenaire zitting met Pascal Audenaert, alias “De Calle”

Als een troubadour reist hij cultuurcafés, festivals en betere bruine kroegen af in België en Nederland om er het publiek te verheugen met zijn gitaar en al die mooie teksten van weleer. Boudewijn de Groot, Wim Decraene, Ramses Schaffy en zijn eigen superidool Armand – allemaal passeren ze de revue. Mooie poëtische liederen of protestsongs, met een mening maar vol lyriek.

Leun achterover bij een drankje of een lekker bordje tapas en, en laat je meevoeren. Gratis inkom. Beperkt aantal plaatsen, dus reserveren is noodzakelijk : 0495 367 890 of mail nico@parlementcultuur.cafeDe plenaire zittingen in ’t Parlement zijn optredens waar de inkom gratis is.

Na de voorstelling gaat de artiest rond met de hoed. Wat er in zit is zijn gage. Vergeet dus zeker niet om wat cash op zak te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *