22 april om 20u: Plenaire zitting met Sommerby

SOMMERBY brengt solo op gitaar gezellige warme cover muziek afgewisseld met onderhoudende bindteksten. Zijn muzikale inspiratie komt voornamelijk uit de UK (Oasis, The Beatles, Snow Patrol, …) Af en toe staat er ook ook een Amerikaanse band (The National, Counting Crows, …) of een Vlaamse artiest (het Zesde Metaal, Brihang, …) op de setlist. Optredens gaan steeds door in intieme settings voor een (f)luisterpubliek. Leun achterover bij een lekker bordje tapas en drankje, en laat je meevoeren. Gratis inkom. Beperkt aantal plaatsen, dus reserveren is noodzakelijk : 0495 367 890 of mail nico@parlementcultuur.cafe

De plenaire zittingen in ’t Parlement zijn optredens waar de inkom gratis is. Na de voorstelling gaat de artiest rond met de hoed. Wat er in zit is zijn gage. Vergeet dus zeker niet om wat cash op zak te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *