14 mei om 20u: Plenaire zitting met BLAFWAF

In een nieuwe bezetting laat Blafwaf weer van zich horen.
De onbegraasde weide is verrassend en aanlokkelijk fris.
Nieuwsgierig en met humor als krachtig positief wapen bakenen ze verder hun territorium af. De eenvoud van de dagdagelijkse banaliteit in combinatie met een veelvoud van snaren, percussie en rietblazers vormt de basis van hun pretentieloos kleinkunstcabaret.
BLAFWAF ZKT. neemt u mee in een herkenbare rollercoaster van nutteloze levensvraagstukken.
Want … u zoekt toch ook? 

De plenaire zittingen in ’t Parlement zijn optredens waar de inkom gratis is. Na de voorstelling gaat de artiest rond met de hoed. Wat er in zit is zijn gage. Vergeet dus zeker niet om wat cash op zak te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *