27 februari om 20u: Plenaire zitting met Carvin Jones

Carvin Jones wordt door Eric Clapton beschouwd als de beste blues gitarist van het moment.

Wat eigenlijk niet verwonderlijk is. Carvin kreeg zijn eerste gitaar op 7 jarige leeftijd. Zijn opa draaide thuis ganser dagen blues. Op zijn veertiende speelde hij zijn eerste concert. Toen hij 19 was verliet hij Texas om zijn talent verder te ontwikkelen. Carvin kreeg onderscheidingen van B.B. King en Buddy Guy

Hij speelde de openingsacts voor Carlos Santana, Gary Moore, John Mayall, Jeff Beck, Johnny Winter, Jimmy Vaughan,… en tal van andere blueslegendes die zijn immens talent weten te waarderen. Zijn bijnamen laten dan ook niets aan de verbeelding over : Carvin Jones, the Ultimate guitar experience of the year, Carvin Jones the “King of Strings” 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *